galakkan
anak anda
pelajari sukan

MILO® memahami bahawa anda mahukan anak-anak anda belajar dan berkembang dengan sebaik mungkin, tetapi mungkin mereka tidak tahu bagaimana untuk bermula. MILO® Champions Clinic mahu menyediakan peluang buat kanak-kanak (7 hingga 12 tahun) untuk menimba pengalaman dan mempelajari sukan buat kali pertama. Ini kerana kami percaya bahawa sukan mempunyai kuasa untuk mengajar nilai-nilai positif yang tidak terkandung dalam buku.

Seramai 24 orang kanak-kanak berbakat telah diterbangkan khas ke Barcelona untuk mengikuti latihan eksklusif melalui program MILO® Champions Clinic. Kami sentiasa menyokong sukan dari peringkat akar umbi, kerana itulah kami memberikan peluang kepada kanak-kanak ini untuk berlatih dengan jurulatih berpengalaman FCBEscola. 

Di Barcelona, mereka telah mempelajari pelbagai kemahiran seperti kerja berpasukan, teknik bola sepak dan banyak lagi. MILO berharap agar nilai murni ini dapat diterapkan dalam latihan supaya mereka menjadi individu yang berjaya di masa hadapan.

Jom kenali mereka yang terpilih dan lihat aksi mereka di Barcelona!

Kenali merekaLihat aksi
 

Apa kata ibu bapa mereka?

Terokai MILO® Champions Clinic

Klik pada ikon di bawah untuk ketahui lebih lanjut tentang setiap sukan, perincian modul, dan juga lokasi berhampiran anda.

 

saksikan segala aksi

Lihat bagaimana anak anda boleh mendapat manfaat melalui MILO® Champions Clinic.