BERLATIH BERSAMA LAGENDA SUKAN NEGARA

Champions clinic flag

MILO Champions Clinic dianjurkan bertujuan untuk memberi peluang kepada kanak-kanak menceburi sukan kegemaran rakyat Malaysia. Kami di MILO percaya bahawa sukan banyak mendorong kanak-kanak untuk mempelajari nilai-nilai murni yang dapat membentuk mereka menjadi seorang individu yang positif dan secara tidak langsung juga membantu mereka berjaya di bangku sekolah.

MILO bekerjasama erat dengan ikon dan lagenda sukan kebangsaan seperti Rashid Sidek, Azman Adnan, Nazmizan Muhammad dan Chiew Chun Yong untuk melakar modul yang bersesuaian dengan golongan umur 7-12 tahun dan selari dengan cita-cita kami untuk bersama-sama dengan ibu bapa dan guru membentuk generasi pelapis yang positif dan aktif.

TEROKAI MILO® CHAMPIONS CLINIC


Klik pada ikon di bawah untuk ketahui lebih lanjut tentang setiap sukan, perincian modul, dan juga lokasi berhampiran anda.

Ditunda
Ditunda
Ditunda
Ditunda
Ditunda
Ditunda
Ditunda
Ditunda

APA KATA IBU BAPA MEREKA?

Program ini adalah titik permulaan yang terbaik untuk anak saya pelajari taktik dan kemahiran serta nilai-nilai murni sukan bola sepak.

Nabilah

Ibu kepada Maximillian Hanifa Jabbar

Latihan daripada jurulatih bertaraf dunia dan pendedahan modul FCBEscola ternyata mengasah kemahiran anak saya dengan menguasai kemahiran asas bola sepak dan kemahiran teknikal bola yang dapat membantunya menjadi pemain yang unik di atas padang.

Asmi

Bapa kepada Muhammad Muhaimin Izzat

Perkembangan sosial dan jasmani kanak-kanak amat penting buat saya. Perubahan yang ketara melalui program ini adalah anak saya kini lebih yakin dan selesa kerja berpasukan, hormati orang lain dan lebih bersemangat seperti seorang juara.

Sarifah

Ibu kepada Ahmad Shah Muhaimin Izzat

SAKSIKAN SEGALA AKSI


Lihat bagaimana anak anda boleh mendapat manfaat melalui MILO® Champions Clinic.