GALAKKAN ANAK ANDA PELAJARI SUKAN

Champions clinic flag

Bergerak aktif dan amalan gaya hidup sihat bukan saja membantu kanak-kanak untuk berkembang dari segi fizikal, ia juga membantu mereka membina minda cergas dan cerdas. Tambahan pula, banyak nilai-nilai murni serta pengalaman yang boleh ditimba melalui sukan, yang tidak boleh dipelajari di dalam bilik darjah. Kerana itulah, MILO® menjalankan inisiatif Aktif Negaraku demi menggalakkan rakyat Malaysia, terutamanya kanak-kanak, untuk bergerak aktif.

Sebahagian daripada usaha kami membekalkan kebaikan, melatih semangat kesukanan, serta menggalakkan rakyat Malaysia bermain secara aktif, MILO® Champions Clinic adalah program peringkat akar umbi buat kanak-kanak 7-12 tahun meneroka minat dalam sukan sambil menajamkan kemahiran di bawah bimbingan jurulatih profesional.

CHAMPIONS CLINIC EDISI FCB KEMBALI

FC Barcelona Partner

Dengan kerjasama kelab terkemuka, FC Barcelona, MILO® Champions Clinic tahun ini akan memberi peluang kepada 10 orang bakat muda untuk menimba pengalaman daripada jurulatih FCBEscola. Mereka yang terpilih akan dapat memantapkan kemahiran dalam pengalaman seumur hidup di Camp Nou, Barcelona!

FC Barcelona

TEROKAI MILO® CHAMPIONS CLINIC


Klik pada ikon di bawah untuk ketahui lebih lanjut tentang setiap sukan, perincian modul, dan juga lokasi berhampiran anda.

Akan Datang
Akan Datang
Akan Datang
Akan Datang
Akan Datang
Akan Datang
Akan Datang
Akan Datang

APA KATA IBU BAPA MEREKA?

Program ini adalah titik permulaan yang terbaik untuk anak saya pelajari taktik dan kemahiran serta nilai-nilai murni sukan bola sepak.

Nabilah

Ibu kepada Maximillian Hanifa Jabbar

Latihan daripada jurulatih bertaraf dunia dan pendedahan modul FCBEscola ternyata mengasah kemahiran anak saya dengan menguasai kemahiran asas bola sepak dan kemahiran teknikal bola yang dapat membantunya menjadi pemain yang unik di atas padang.

Asmi

Bapa kepada Muhammad Muhaimin Izzat

Perkembangan sosial dan jasmani kanak-kanak amat penting buat saya. Perubahan yang ketara melalui program ini adalah anak saya kini lebih yakin dan selesa kerja berpasukan, hormati orang lain dan lebih bersemangat seperti seorang juara.

Sarifah

Ibu kepada Ahmad Shah Muhaimin Izzat

SAKSIKAN SEGALA AKSI


Lihat bagaimana anak anda boleh mendapat manfaat melalui MILO® Champions Clinic.