GALAKKAN ANAK ANDA PELAJARI SUKAN

Champions clinic flag

MILO® memahami bahawa anda mahukan anak-anak anda belajar dan berkembang dengan sebaik mungkin, tetapi mungkin mereka tidak tahu bagaimana untuk bermula. MILO® Champions Clinic mahu menyediakan peluang buat kanak-kanak (7 hingga 12 tahun) untuk menimba pengalaman dan mempelajari sukan buat kali pertama. Ini kerana kami percaya bahawa sukan mempunyai kuasa untuk mengajar nilai-nilai positif yang tidak terkandung dalam buku.

PERGI DENGAN HARAPAN, PULANG BERSAMA PENGALAMAN

FC Barcelona Partner

Seramai 24 orang kanak-kanak berbakat telah diterbangkan khas ke Barcelona untuk mengikuti latihan eksklusif melalui program MILO® Champions Clinic. Kami sentiasa menyokong sukan dari peringkat akar umbi, kerana itulah kami memberikan peluang kepada kanak-kanak ini untuk berlatih dengan jurulatih berpengalaman FCBEscola.

FC Barcelona

 

Di Barcelona, mereka telah mempelajari pelbagai kemahiran seperti kerja berpasukan, teknik bola sepak dan banyak lagi. MILO berharap agar nilai murni ini dapat diterapkan dalam latihan supaya mereka menjadi individu yang berjaya di masa hadapan.

Jom kenali mereka yang terpilih dan lihat aksi mereka di Barcelona!
 

Kenali merekaLihat aksi

APA KATA IBU BAPA MEREKA?

Program ini adalah titik permulaan yang terbaik untuk anak saya pelajari taktik dan kemahiran serta nilai-nilai murni sukan bola sepak.

Nabilah

Ibu kepada Maximillian Hanifa Jabbar

Latihan daripada jurulatih bertaraf dunia dan pendedahan modul FCBEscola ternyata mengasah kemahiran anak saya dengan menguasai kemahiran asas bola sepak dan kemahiran teknikal bola yang dapat membantunya menjadi pemain yang unik di atas padang.

Asmi

Bapa kepada Muhammad Muhaimin Izzat

Perkembangan sosial dan jasmani kanak-kanak amat penting buat saya. Perubahan yang ketara melalui program ini adalah anak saya kini lebih yakin dan selesa kerja berpasukan, hormati orang lain dan lebih bersemangat seperti seorang juara.

Sarifah

Ibu kepada Ahmad Shah Muhaimin Izzat

TEROKAI MILO® CHAMPIONS CLINIC


Klik pada ikon di bawah untuk ketahui lebih lanjut tentang setiap sukan, perincian modul, dan juga lokasi berhampiran anda.

Akan Datang
Akan Datang
Akan Datang
Akan Datang
Akan Datang
Akan Datang
Akan Datang

SAKSIKAN SEGALA AKSI


Lihat bagaimana anak anda boleh mendapat manfaat melalui MILO® Champions Clinic.