GALAKKAN ANAK ANDA PELAJARI SUKAN

Ditunda

JARINGKAN KEMENANGAN

Melalui bola jaring, anak anda akan mempelajari kerja sepasukan serta meningkatkan kemahiran komunikasi verbal dan tidak verbal mereka. Ia mendedahkan mereka kepada cara bersosial yang positif, sambil memperbaiki koordinasi badan, persepsi kedalaman, dan waktu reaksi.

SESI 8*
TARIKH DITUNDA
UMUR 7 ke 12
PERALATAN YANG DISEDIAKAN Jersi dan peralatan sukan
YURAN RM100 setiap kanak-kanak
*Terhad kepada 32 kanak-kanak bagi setiap lokasi

MILO® Champions Clinic telah DITUNDA.

 

Ikuti milo_malaysia di media sosial untuk ketahui info terkini.

Choo Kon Lee

MODUL INI DIGUBAH OLEH CHOO KON LEE

 

Choo Kon Lee adalah tokoh terkemuka dalam arena bola jaring Malaysia. Dia merupakan Ketua Jurulatih di Sekolah Sukan Bukit Jalil yang membawa lima kemenangan untuk pasukan Malaysia U-21 di Kejuaraan Bola Jaring Pemuda Asia. Kejayaan terbaru beliau adalah pingat emas sebagai jurulatih pasukan kebangsaan dalam Sukan Asia Tenggara 2017.

Pengalaman beliau kini digunapakai untuk membentuk generasi baru pemain bola jaring melalui program MILO® Champions Clinic. Kemahiran yang beliau sumbangkan memberi pengertian profesional tentang bagaimana kanak-kanak Malaysia boleh bergembira sambil bersaing dalam sukan, lantas mendorong lebih ramai rakyat Malaysia menjadi aktif seperti yang diharapkan dalam inisiatif MILO® Aktif Negaraku.

APA YANG AKAN MEREKA PEROLEHI

 

Character Building

 

MEMBINA KOMUNIKASI DAN KARAKTER

Bina lah harga diri dan keyakinan diri, sambil belajar bekerjasama sebagai satu pasukan.

Motor Skills

 

KEKUATAN OTOT & STAMINA

Tingkatkan kekuatan dan stamina melalui permainan serta latihan yang pantas dan intensif.

Technical Skills

 

PERSEPSI KEDALAMAN

Daya penglihatan anak anda akan dilatih dan mereka boleh melihat dunia dalam tiga dimensi. Persepsi kedalaman yang kuat juga membantu mereka dalam pembelajaran.