Malaysia Boleh Bersama MILO®

Malaysia Boleh Bersama MILO®

MILO® mengajak semua rakyat Malaysia untuk menyemarakkan semangat perpaduan dan ketekalan melalui kempen #MalaysiaBolehBersamaMILO.

Nantikan pengumuman istimewa pada 25 Ogos 2022 ini sempena lori MILO®️ yang ikonik akan menjelajah ke seluruh Malaysia untuk meraikannya bersama rakyat Malaysia, dengan minuman kegemaran sepanjang masa - MILO®️.

Sertai MILO®️ pada 16 September 2022 di Dataran Merdeka, Kuala Lumpur untuk sambutan Hari Malaysia yang paling bertenaga tahun ini!

milo run bannermilo run banner

Larian Malaysia Boleh Bersama MILO®

Sertai kami dalam sambutan Hari Malaysia dengan Larian Malaysia Boleh Bersama MILO® (2.5KM) yang bertenaga pada
16 September 2022 (Hari Malaysia) ini di Dataran Merdeka.

Dapatkan barangan MILO® Edisi Terhad serta sambutan Hari Malaysia yang bertenaga dan menyeronokkan yang menanti anda!

Daftar dan bertenaga dengan MILO® sekarang!

Steps to JoinSteps to Join
milo tour bannermilo tour banner

Malaysia Boleh Bersama MILO® Tour

Sertai kami jelajah ke seluruh negara dengan lori ikonik MILO®️ untuk meraikan Hari Kebangsaan dan Hari Malaysia! Tahun ini, kami ingin membekalkan tenaga kepada rakyat dengan 65,000 cawan MILO®️ PERCUMA.

Jangan lepaskan peluang untuk sambut perayaan epik ini dengan ikuti tarikh jelajah kami. Semoga setiap rakyat Malaysia dibekalkan Tenaga untuk Melangkah Jauh dengan MILO®️!

pilih minggu
Week 1Week 1
minggu 2minggu 2
minggu 3minggu 3

Tonton filem kami!

Seluruh rakyat Malaysia dijemput untuk menyambut Hari Kebangsaan dan Hari Malaysia dengan bangkitkan semula detik ikonik dengan MILO®️ yang kita kenal dan cintai. Lori MILO®️ sentiasa menjadi momen indah untuk rakyat Malaysia, memberi kebaikan untuk setiap generasi di seluruh Malaysia!

MILO®️ setia di sisi dalam kehidupan rakyat dan pencapaian Malaysia. Jom raikan rasa cintakan negara melalui perkongsian kebaikan MILO®️.

milo tour bannermilo tour banner

Malaysia Boleh Bersama MILO® Tour Finale

Sertai Acara Finale bagi Jelajah Malaysia Boleh Bersama MILO®️ pada 16 September ini di Dataran Merdeka. Turut serta dalam pelbagai aktiviti yang menarik dan memberikan anda Tenaga untuk Melangkah Jauh!

Antara aktiviti bertenaga termasuk sesi senaman, bengkel “surf skating”, persembahan LIVE dan penampilan istimewa lori ikonik MILO®️!

Nantikan keseronokan sepanjang hari yang dikuasakan oleh Kebaikan MILO®️. Jangan lepaskan peluang ini!
 

schedule