KV01

Peraduan Koleksi Gempak MILO® Cans x PMC

BELI & MENANG HARI INI UNTUK PELUANG BAWA PULANG KOLEKSI GEMPAK MILO CANS X PMC!

Adakah anda sudah bersedia untuk merebut peluang memenangi pelbagai hadiah lumayan? Tidak perlu tunggu lama lagi, kerana Peraduan MILO Cans x PMC kini kembali dengan Koleksi Gempak untuk anda nikmati!

Pestle & Mortar Clothing kini sudah tidak asing lagi dengan peminat MILO Cans yang ingin bergaya untuk STEADY SAMPAI JADI. Jadi, kali ini MILO Cans kembali bekerjasama bersama Pestle & Mortar Clothing untuk membawakan gaya yang penuh stail! Pelbagai hadiah lumayan, koleksi pakaian serta aksesori edisi terhad menanti anda apabila anda sertai peraduan ini. Inilah peluang anda untuk bawa pulang barangan eksklusif edisi terhad dan stailkan dengan penuh gaya. Bukan itu sahaja, dengan setiap pembelian di 7-Eleven, Petronas Mesra dan Petron, anda juga berpeluang untuk memenangi hadiah eksklusif setiap minggu!

Anda hanya perlu ikuti dua langkah mudah untuk hantar penyertaan dan anda mungkin berpeluang membawa pulang Koleksi Gempak yang bergaya. Kumpul pelbagai aksesori ini dan tunjukkan gaya anda hari ini!

Jadi, tunggu apa lagi? Jangan lepaskan peluang dan sertai peraduan ini sekarang! Ingat, lebih banyak anda hantar penyertaan, lebih tinggi peluang untuk menang!

KV02
7-11
Petronas
Petron
winner titlewinner title
minggu 1minggu 1
minggu 2minggu 2
minggu 3minggu 3
minggu 4minggu 4
minggu 5minggu 5
minggu 6minggu 6
Week 7Week 7
week 1week 1
week 2week 2
week 3week 3
week 4week 4
week 5week 5
week 6week 6
week 7week 7
week 8week 8
week 1week 1
week 2week 2
week 3week 3
week 4week 4
week 5week 5
week 6week 6
week 7week 7
week 8week 8
week 1week 1
week 2week 2
week 3week 3
week 4week 4
week 5week 5
week 6week 6
JOM BELI & SERTAI PERADUAN MILO® CANS X PMC HARI INI!