Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Steady Sampai Jadi Dengan MILO® Cans

Steady Sampai Jadi

MILO Cans menyanjung anak muda yang tidak berputus asa, mereka yang tidak pernah mengalah dan terus melangkah.
Apa jua cabaran, kami ingin menginspirasikan anak muda dengan semangat Steady Sampai Jadi.

FILEM UTAMA

Saksikan bagaimana tiga ikon belia, Farah Ann, Sofyank, dan Welson Sim,
terus melangkah dengan kegigihan dan keazaman untuk mengatasi cabaran dalam
perjalanan hidup mereka – menjadi inspirasi bagi definisi Steady Sampai Jadi tenaga MILO Cans.

KISAH IKON KAMI
Farah Ann

Sifat tenang adalah kekuatannya - Farah Ann bukanlah anak muda yang mudah tersungkur dengan kata-kata negatif. Dia bekerja keras tanpa menghiraukan pengkritiknya hingga membuka jalan ke arah sukan Olimpik serta menginspirasikan generasi baharu untuk meneruskan legasinya. Farah Ann masih menghadapi segala cabaran dengan tabah sambil menjadi mentor kepada anak muda. Ya, begitulah tenaga #MiloCans untuk #SteadySampaiJadi!

Sofyank

Hanya berbekalkan laptop yang hampir rosak, Sofyank tidak menjadikan sebarang kekurangan sebagai alasan. Diinpirasikan daripada Zach King, ahli ilusi digital Amerika, dia gigih mempelajari sendiri mengedit video dan kini, sentuhan magis Sofyank mampu menerbitkan kandungan yang sentiasa mengagumkan penonton! Sofyank adalah contoh terbaik jika kita #SteadySampaiJadi dengan #MiloCans, kita mampu mencapai impian.

 

Welson Sim  

Permulaannya yang sederhana tidak menghalang Welson untuk mencipta kejayaan besar. Walaupun dirundung masalah peribadi dan kekecewaan, dia tetap menongkah arus di dalam kolam renang dan juga sejarah Malaysia, sebagai perenang lelaki pertama yang layak ke sukan Olimpik 2016. Di sebalik segala kejayaan, dia sentiasa mencabar dirinya untuk terus berusaha dan inilah yang dikatakan tenaga #MILOCans untuk #SteadySampaiJadi!