BERLATIH DALAM NORMA BAHARU BERSAMA LEGENDA SUKAN NEGARA

Champions clinic flag

TEROKAI MILO® CHAMPIONS CLINIC ONLINE
MILO® Champions Clinic kini kembali dengan sedikit kelainan! Memperkenalkan MILO® Champions Clinic Online, satu program dalam talian untuk mendorong pelajar kekal aktif dalam norma baharu. Kami di MILO® percaya bahawa sukan dalam talian dapat mendorong kanak-kanak untuk mempelajari nilai-nilai murni yang dapat membentuk diri menjadi individu yang positif dan secara tidak langsung membantu mereka berjaya di bangku sekolah.

MILO® bekerjasama erat dengan ikon dan legenda sukan kebangsaan seperti Yoong Sze Yuin, Daphne Ng dan Chiew Chun Yong untuk melakar modul dalam talian yang bersesuaian dengan golongan umur 7-12 tahun dan selari dengan cita-cita kami untuk bersama-sama dengan ibu bapa dan guru membentuk generasi pelapis yang positif dan aktif. Daftarkan anak anda sekarang!

APA KATA IBU BAPA TENTANG MILO® CHAMPIONS CLINIC?

Setiap ibubapa mesti mahu lihat anak-anak mereka aktif di rumah. Dengan program MILO® Champions Clinic E-Coaching, mereka kekal aktif, malah mereka dapat meningkatkan kesihatan fizikal, membina keyakinan dan jati diri serta banyak lagi.

TEROKAI MILO® CHAMPIONS CLINIC


Klik pada ikon di bawah untuk ketahui lebih lanjut tentang setiap sukan, perincian modul, dan juga lokasi berhampiran anda.